Управление на промяната – Interactive Training

Управление на промяната – Interactive Training

290 лв.
Управление на промяната - интерактивен бизнес курс - корица

About this course

За да се справим с постоянните промени, трябва да вникнем в първопричините и да открием възможностите пред нас. В този курс ще научите как да направите това.

Дати на провеждане: 10-ти юни

Лектори:

Всички курсове могат и се провеждат както виртуално, така и присъствено, в зависимост епидемичната ситуация и желанието на курсистите.

Описание:

Животът през 2020 е шок за всеки човек в една или друга степен. Всеки ден носи със себе си океан от нова информация, предизвикателства – физически, психически и икономически. Липсата на умения за навигиране в тези трудни времена създава огромни усложнения. В днешните условия управлението на промяната е не просто условие за много по-добра ефективност и успех в бизнеса и личните контакти, а и крайна необходимост.

 

В разгара на всяка криза се крие страхотна възможност.“
Алберт Айнщайн

 

За да могат големите кризи и трудности, с които всички ние се сблъскваме осезаемо всеки ден през 2020, да се превърнат и в най-голямата ни възможност за покоряване на нови върхове трябва да познаваме промяната. Не просто да я познаваме, а да я управляваме и насочваме в желаната от нас посока.

 

В този курс Вие ще се научите да използвате ефективни техники за преодоляване на трудностите в промяната. Ще се запознаете с най-популярните модели за справяне с организационни трансформации и ще научите през какви вътрешни метаморфози преминава човек, когато трябва да излезе извън комфортната си зона. Това е осъзнаването, което предшества правилните действия.

Един от най-ключовите похвати, с които ще ви запознаем, за да влезем в повече конкретика, е невролингвистичното програмиране или НЛП. Това е система, доказала високата си ефективност за постигане на цели, базирана на активните практически решения, които предлага. НЛП е с безгранични възможности и ще Ви помогне да:

 • Изкорените ограничаващите си вярвания и модели на поведение, които са най-големият фактор зад всеки Ваш неуспех и провал;
 • Разберете най-ценните ви активи – клиентите, колегите и служителите си и да изградите силна и успешна дългосрочна връзка с тях;
 • Слушате активно и  научавате всичко от което имате нужда – информацията е безценен актив;

В рамките обучението ще запознаем участниците с НЛП техники за трайни трансформации – лични и екипни.  Ще представим и усвоим различните системи за комуникация, чрез които всеки възприема света и ще се научим как да общуваме, за да ни разбира събеседникът. Ще говорим за есенцията на промяната, какво я блокира и как да я насочваме най-ефективно в желаната от нас посока.

 

Ще има много ролеви игри, активно учене и прозрения за всеки един участник. Ученето на нови умения с НЛП е активно и забавно, но резултатите са много сериозни и успешни. Животът е една забавна площадка за игра, когато НЛП прави ежедневните предизвикателства по-малки и по-лесни за управление.

Начин на провеждане:

 • виртуална форма, с продължителност 1 ден;
 • курсът е интерактивен – участниците могат да задават въпроси по всяко време и да дискутират материала;

След обучението:

 • Ще разпознавате най-популярните модели за управление на промяната, довели до успех в стотици организации по цял свят
 • Не само ще осъзнавате, но и ще сте способни да променяте ситуациите, които не ви носят успех и щастие.
 • Ще можете да изграждате много силни, стабилни и здрави връзки със най-важните за Вас хора в бизнес света – клиенти, служители и колеги, стъпвайки на метода НЛП.
 • Ще изпитвате удовлетворение и радост, когато настъпва промяна, вместо да се опитвате да вървите срещу нея.

За кого е подходящ курсът:

 • За всички, които искат да разберат какво се крие зад промяната, която вече е неизбежна част от нашето ежедневие
 • За мениджъри, които искат да изградят ефективни и силни екипи, създаващи резултати в условия на постоянни организационни трансформации
 • За собственици на бизнеси, които знаят че единствените граници и лимити за постиженията са тези, които сами си създаваме.
 • За служители, които искат да развият себе си, умението си да слушат активно, да комуникират на нови нива и да успяват повече, когато ситуацията изглежда по-комплексна от всякога.

Защо да се запишете:

 • ще ви предложим различен прочит на традиционното разбиране за управление на промяната;
 • ще бъдем конкретни и максимално интерактивни при споделянето на знанията ни;
 • ще имате възможност да учите от доказани специалисти с дългогодишен опит и специфични знания;
 • ще работите интерактивно и ще имате възможност практически да упражните някои от инструментите в рамките на курса;

Цена:

290.00 лв. без ДДС;

Връзка с нас:

За всякакви въпроси – пишете ни на и-мейл:

info@leaninstitute.bg

Заявете участие:

(изпратете заявка и ние ще се свържем с Вас за потвърждение)

  Споделете това обучение и с други заинтересовани