фон

Тема

Справяне с петте екипни
дисфункции

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

1 ДЕН

сертификат

СЕРТИФИКАТ

ДА

дата на провеждане

ЦЕНА

330 ЛВ.

/ без ДДС /

дата на провеждане

ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ

ПО ЗАПИТВАНЕ

След завършване на курса

дата

Ще изградите доверие сред членовете на екипа си;

дата

Ще научите техники за управление на конфликти и създаване на безопасно пространство за открита и честна комуникация;

дата

Ще разработите стратегии за създаване на култура на отчетност и насърчаване на чувство за отговорност сред членовете на екипа;

дата

Ще насърчавате ангажираността и отчетността сред членовете на екипа, което води до споделено чувство за собственост и отговорност за постигане на целите на екипа;

Карта на процес

Ще се фокусирате върху постигането на вашите цели и измерването на напредъка им, като научите техники за поддържане на екипите в правилната посока и в съответствие с техните цели.

За курса

Курсът за 5-те дисфункции на екипа е предназначен за екипи в различни индустрии и организации, които искат да подобрят своята екипна работа, комуникация и цялостно представяне. Съдържанието на курса обхваща петте дисфункции и предоставя практически стратегии, инструменти и упражнения, които да помогнат на екипите да се справят с тези проблеми и да подобрят представянето си. Участниците могат също така да участват в групови дейности и дискусии, за да затвърдят научените концепции и да ги приложат към сценарии от реалния свят.

Кои са 5-те дисфункции на екипа

5-те дисфункции на екипа е курс, предназначен да помогне на екипите да преодолеят общите предизвикателства и да подобрят цялостното си представяне. Базиран на книгата на Патрик Ленсиони, курсът обхваща петте основни дисфункции, които могат да попречат на успеха на екипа:

    • Липса на доверие: Тази дисфункция възниква, когато членовете на екипа не желаят да бъдат уязвими един към друг и се колебаят да признаят своите слабости или грешки. Курсът ще преподава стратегии за изграждане на доверие между членовете на екипа.

    • Страх от конфликт: Екипите, които се страхуват да участват в здравословни конфликти, могат да изпитват трудности при вземането на важни решения и може да имат трудности при разрешаването на конфликти, когато възникнат. Този курс ще предостави техники за управление на конфликти и създаване на безопасно пространство за открита и честна комуникация.

    • Липса на ангажираност: Екипите, на които им липсва ангажираност, може да се борят да постигнат целите си, тъй като членовете може да не приемат напълно целите на екипа или може да не желаят да дадат приоритет на нуждите на екипа пред своите собствени. Този курс ще обхване методи за насърчаване на ангажираност и отчетност сред членовете на екипа.

    • Избягване на отговорност: Екипите, които избягват отговорността, може да се борят да се държат отговорни един друг за действията си и може да не желаят да се изправят срещу членовете на екипа, които не се представят добре. Този курс ще предостави стратегии за създаване на култура на отчетност и насърчаване на чувство за отговорност сред членовете на екипа.

    • Невнимание към резултатите: Екипите, които не са фокусирани върху постигането на резултати, могат да бъдат разсеяни от индивидуални цели или конфликти, което води до неоптимално представяне. Този курс ще обхване техники за поддържане на фокуса на екипите върху постигането на техните цели и измерване на техния напредък.

Като цяло курсът 5 дисфункции на екипа ще предостави на екипите практически инструменти и техники за подобряване на тяхната комуникация, сътрудничество и цялостна ефективност…

Начин на провеждане

Z

Еднодневен курс на живо или виртуално;

Z

Курсът е интерактивен и практичен.

Лектор

анелия манчева

Анелия Манчева

Инструктор и консултант в Лийн Институт България.

Още курсове

КОРПОРАТИВНИ ОБУЧЕНИЯ

Водене на стратегически и резултатни срещи

За кого е подходящ курса

Z

Собственици на бизнес или предприемачи, които искат да изградят високоефективни екипи;

Z

Мениджъри, които ръководят екипи в различни отдели, като маркетинг, продажби, операции или финанси;

Z

Мениджъри на проекти, които ръководят многофункционални екипи;

Z

Професионалисти в сферата на човешки ресурси, които искат да развият уменията за сътрудничество и комуникация на своите екипи;

Z

Членове на екипа, които искат да подобрят своята комуникация, доверие и отчетност с връстниците си.

Защо да се зашишете на курса

Z

За да подобрите представянето на екипа си;

Z

За да подобрите лидерските си умения;

Z

За да подобрите сътрудничеството и работата в екип;

Z

За да повишите удовлетвореността от работа.

Заявете участие

Изпратете заявка и ние ще се свържем с Вас

1 + 12 =