Васил Петров

  /    /  Васил Петров
Васил Петров - Лийн инструктор и управляващ директор на Лийн Институт България

Васил Петров

Инструктор и управляващ директор в Лийн Институт България

Васил Петров е управляващ директор на Лийн Институт България. Той има богат опит с проекти в Европа, Азия и САЩ, където имплементира Лийн в множество различни индустрии и компании.

Образованието си Васил получава в Германия, Индия и Австралия, където успешно завършва със степен MBA. Г-н Петров е черен колан по Lean Six Sigma и говори 6 езика.

Контакти

Биография

Васил Петров е мениджмънт консултант и повече от 12 години прилага методи за подобрение на организациите във водещи компании от различни браншове в Европа, Азия и САЩ – сървиси, авиация, производство и разработване на софтуер.

Опитът му включва Lean и Lean Six Sigma, Change Management, Бизнес анализ и Събиране на изисквания, Създаване на PMO, Управление на проекти, Разработване и изпълнение на стратегия, Развитие и управление на доставчици, Оптимизация на верига от доставки.

 

От 2015 насам е Head of Business Process Improvement към Ingram Micro. Работил е в Porsche Consulting Ltd, Булгартабак Холдинг, а от 2014 развива частна консултантска практика.

Васил е сертифициран Lean Six Sigma Black Belt, съосновател и председател на Lean Institute Bulgaria. Придобил е MBA степен от международна програма в Германия, Австралия и Индия. Говори с лекота английски, немски и руски.

Според нашите курсисти една от най-сериозните ползи на неговите обучения са множеството примери от различни браншове, адаптирани към профила на участниците.

Онлайн обучения с Васил Петров

Обучения на живо