Лийн консултиране

черна дъска с надпис "Theory Into Practice"

Щастливи сме от възможността да ви помогнем. Благодарение на нашата широка еспертиза, в различен тип индустрии, натрупана от почти 30 института в света, нашите консултанти ще ви помогнат да оцените настоящото ниво на услугите, които предоставяте.

Лийн Институт България ще ви съдейства в пътуването към отличното представяне чрез внедряването на лийн мислене и практики към вашия бизнес модел и производствен процес.

Лийн Институт България официално лого

Лийн Институт България предлага консултантски услуги в следните индустрии

Автомобилна индустрия

Автомобилна индустрия

През 2019 автомобиният пазар наброява 100 млн. превозни средства. Доставчици и производители се сблъскват с предзвикателството на нашумялото производство на електически коли. В същото време       изискванията на клинета по отношение на по-високо качеството се повишават.

Авиационна индустрия

Авиационна индустрия

Индустрия 4.0 преобразува бъдещето на всички индустрии и влиянието върху авиационния бизнес също е значителен. Трансформирането на услугите базирано на бази данни и умни системи е неуспоримо.

Индустриални стоки

Индустриални стоки

Сложността на материалните и информационните потоци в тази индустрия изисква дъбок анализ на стойностните потоци към клиента. Лийн процесния дизайн води до ниски разходи и висока ефективност.

Строителна индустрия

Строителна индустрия

Високите изисквания и амбициозните крайни срокове са определящи за стоителната индустрия. Стабилни процеси и ниска вариация в управлението на проекти са фактори, които различават най-добрите от средното ниво.

Потребителски стоки

Потребителски стоки / Търговия

Развитието на умните системи и изкуствения интелект създават много по-гладки и клиентски ориентирани процеси. Балансирането между това, което технологията предлага и персоналния усет при интеракцията с клиенти изисква дълбочинно познаване на процесите.

Информационни технологии

Информационни технологии

ИТ индустрията се сблъсква с различни предизвикателства свързани с качеството и скоростта на доставяне на продукта. Концептуално разбиране от страна на разработчиците и разбирането за непрестанното развитие са критични теми за успеха.

Сферата на услугите

Сфера на услугите

Пазарният дял на сферата на услугите расте екпоненциално през последните десетилетия. По-щастливи клинети означава разрастване на бизнеса. Умението да разбереш гласа на тези клиенти изключително важно.