Лийн тренинги

син бутон към лийн стартер обучение за начинаещи

Лийн стартер – за начинаещи

Обучението ще ви даде основна информация за това от къде произлиза лийн методологията, какво я прави толкова популярна в голяма част от компаниите по света и кои са първите неща, които трябва да знаете при внедряването на лийн мислене във вашата компания.

Трейнингът набляга на основните приниципи на лийн, които са приложими за всяка сфера – от производство до ИТ и сферата на услугите.

Лийн адванс – за напреднали

Обучението за напреднали има за цел да изясни голяма част от лийн инструментите в детайли и да даде практически примери от тяхното приложение.

Вярваме, че най-добрият метод за запомняне е „учене чрез практика“,  по този повод по време на обученията се фокусираме върху симулационни примери, които доказват ефекта на лийн методологията.

бизнесмен показва ръст от прилагането на лийн модела
лийн бизнес експерт показва правилната бизнес посока

Лийн експерт – за специалисти

В това обучение ще научите как да започнете лийн трансформация във вашата компания като следвате структуриран подход към създаване на видимост, умения, иницитиви и други последващи събития.

Тук се фокусираме над приложението на лийн в три стълба за една успешна организяция – мислене, култура и управленска инфрастуктура.

За записване и всякаква друга информация относно обученията и нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас