How Lean Supports the Digital World - FREE WEBINAR

Старт: 16. юли 2020, 19.00 ч. | Времетр. 1 час

How Lean Supports the Digital World - webinar

Discussion around the tools and practices most applicable in IT and Software Development.

Описание:

С този безплатен уебинар продължаваме нашата серия от образователни събития на тема „lean. Този път темата ще е в унисон с все по-дигиталния свят, в който живеем – lean при информационните технологии.

Опитният консултант от Франция Едмонд Нгуен ще сподели някои от най-успешните практики за започване на трансформационното пътешествие на софтуерните разработчици и останалите ключови участници в процеса на създаване на дигитални продукти. В резултат на десетките завършени успешно проекти за прилагане на lean в ИТ, Едмонд е канен като гост-лектор на някои от най-големите и престижни форуми – в Сан Франциско, Париж и Сао Паоло. Елате и научете какви трябва да са първите стъпки във вашата софтуерна компания, за да започне да своя lean път напред.

Какво е Lean:

Lean e начин на мислене и методология, която се фокусира върху доставянето на максимална стойност за клиента чрез намаляване на ресурси, време, енергия и усилия. В основната на lean са хората и начините за създаване на култура на постоянно усъвършенстване. След успехите на Тойота, започнали в средата на миналия век, lean се превръща в най-популярния и доказано най-добър начин за подобряване на организации от всички индустрии, включително софтуерното разработване и услугите.

За кого е подходящ:

  • За всички, които искат да научат нещо повече за lean.
  • За мениджъри и собственици, които искат да започнат да прилагат lean в техните софтуерни компании.
  • За служители, които искат да научат как изглеждат популярни lean инструменти в процесите на софтуерна компания.

След уебинара ще научите:

  • Какво е разбирането за lean на експерти с международен опит.
  • Какви lean инструменти помагат на софтуерните компании да изпреварят конкуренцията.
  • Какви са първите стъпки, които да направите, за започнете lean трансформация.
  • Кои са грешките, които софтуерните компании допускат често в своите lean начинания.
  • Защо lean в момента е по-актуален от всякога.

Водещи уебинара:

Едмънд Нгуен
Едмънд Нгуен

Едмънд Нгуен е Lean IT коуч, гост презентатор на Agile Camp в Сан Франциско и Lean Digital Summits в Париж и в Сао Пауло. Като част от неговата роля в Institut Lean France е включено и неговото участие в “Lean Digital Academy” на Lean Global Network за европейски изпълнителни директори в областта на IT, които се учат да прилагат lean принципите в разработката и мениджмънта на техните IT продукти и услуги.

Едмънд успешно обучава екипи, като е приложил повече от 15 пъти иструмента „обея“ (obeya) на работното място, който помога на компаниите да разработят техните продукти на време, с желания бюджет и на очакваното от клиентите им ниво на качество. Благодарение на неговият опит с кайзен, който той придобива като ИТ директор в Toyota Financial Services, Едмънд успява да комбинира успешно най-доброто от lean и DevOps като ефективен ИТ подход.

Видео от уебинара