Lean Practitioner Program - FREE WEBINAR

Старт: 25 август 2020, 19.00 ч. | Времетр. 1 час

Lean Practitioner Program webinar with Vasil Petrov and Cevdet Özdoğan

Какво да очаквате и защо това е най-добрата лийн програма, с която да започнете

Описание:

След изключително положителната обратна връзка, която получихме от много от вас след предишния уебинар с Джевдет Оздоган през юни, организираме нова виртуална среща, този път на тема – Лийн за Практици.
Програмата LPP (Lean Practitioner) е изключителен успех в над 30 държави в цял свят. Миналата година стартирахме и в България и резултатите не закъсняха. Няколко производства, водени от обучените експерти вече трансформират своите процеси и култура.

Джевдет Оздоган изготвя програмата преди близо 20 години в Турция и с помощта на лийн експерти от цял свят, множество посещения на Тойота в Япония и проекти в различни индустрии, адаптира съдържанието, за да можем днес да имаме удоволствието да предложим един уникален продукт за българския пазар. В уебинара ще говорим за възможностите, идващи от лийн мисленето, ще минем накратко през съдържанието на 7-те модула на LPP и ще споделим повече за структурата и подхода, който се следва.

Какво е Lean:

Lean e начин на мислене и методология, която се фокусира върху доставянето на максимална стойност за клиента чрез намаляване на ресурси, време, енергия и усилия. В основната на lean са хората и начините за създаване на култура на постоянно усъвършенстване. След успехите на Тойота, започнали в средата на миналия век, lean се превръща в най-популярния и доказано най-добър начин за подобряване на организации от всички индустрии, включително софтуерното разработване и услуги.

За кого е подходящ:

  • За всички, които искат да научат нещо повече за lean.
  • За тези, които искат да развият себе си в посока лийн и търсят правилната програма, която да следват.

След уебинара ще научите:

  • Повече за lean от експерти с международен опит.
  • Детайли от уникалната по рода си програма „Лийн за практици“.
  • Защо lean в момента е по-актуален от всякога.

Водещи уебинара:

Форма за регистрация