• No products in the cart.

Магазин

  /    /  Книги  /  Learning to See

Learning to See

109.00 лв.

Автори: Mike Rother, John Shook

Език: Английски – EN

Доставка: до 14 дни

Изчерпан

Категория:

Описание

Карти на потоци на стойност, които добавят стойност и елиминират отпадъците.

Резюме:

През 1998 Джон Шук (John Shook) и Ротър (Rother) за първи път описаха картовата методология на Toyota в Learning to See. Този учебник обяснява всичко, което трябва да знаете, за да създадете карти на сегашно и бъдещо състояние на всяко едно продуктово семейство, и след това да превърнете сегашното състояние в бъдещо такова бързо и устойчиво.

В Learning to See ще намерите обяснение на нуждата от този инструмент и как авторите са открили картовия инструмент в тяхното изследване на Toyota. Ще се срещнете с ръководство за идентификация на вашите продуктови семейства и детайлно обяснение на това как да начертаете карти на сегашно състояние и бъдещо състояние с включени практически случаи. Книгата също така обяснява как да използвате годишния план на потоци на стойност, за да направлявате всяко продуктово семейство към успешни бъдещи състояния.

Learning to See е продадена в повече от 50,000 екземпляра и читателите по цял свят споделят, че картите на потоци на добавена стойност са били в голяма помощ за тяхната лийн трансформация и кайзен събития.

Лийн Институт България

вижте и нашите