• No products in the cart.

Магазин

  /    /  Книги  /  The Lean Startup

The Lean Startup

49.00 лв.

Автор: Ерик Рийс / Eric Ries

Език: английски – EN

Доставка: до 14 дни

Изчерпан

Категория:

Описание

Как точно днешните предприемачи използват непрекъсната иновация, за да създадат радикално успешни бизнеси.

Резюме:

Ерик Рийс (Eric Ries) дефинира старт-ъпа като организация, която е посветена на това да създаде нещо ново в условия на екстремна неизвестност. Мисията на старт-ъп компанията е да проникне през тази мъгла на неизвестност, за да открие успешен път към стабилен и продължителен бизнес.

Книгата е подходяща за компании, които са капиталово-ефективни и в същото време управляват човешката креативност по-ефективно. Тя разчита на „валидираното знание“, бързото научно експериментиране, както и на предвидими практики, които съкращават цикъла на производство на продуктите. Книгата се фокусира върху това как компаниите могат да измерят актуалния прогрес без да прибягват към измерващи показатели с цел суета и да разберат какво наистина искат потребителите. Знанията дават възможност на компанията да поеме в по-гъвкава посока и да променя плановете си инч по инч, минута по минута.

Книгата The Lean Startup дава възможност на предприемачите да се адаптират и подготвят преди да е твърде късно. В епоха, в която компаниите имат нужда да създават все повече иновации, The Lean Startup дава научен подход към създаването и управлението на успешни старт-ъпи.

Лийн Институт България

вижте и нашите