• No products in the cart.

Магазин

  /    /  Книги  /  The Machine That Changed the World

The Machine That Changed the World

129.00 лв.

Автори: James P. Womack, Daniel T. Jones, Daniel Roos

Език: Английски – EN

Доставка: до 14 дни

Изчерпан

Категория:

Описание

Историята на лийн производството – тайното оръжие на Toyota в глобалната война на колите, която сега революционизира световната индустрия.

Резюме:

Авторите Джеймс Уоумак (James Womack), Даниел Джоунс (Daniel Jones), и Даниел Рос (Daniel Roos) написаха тази книга през 1990 и с нея направиха много силна показност на принципите на лийн производството. По онова време пълната сила на лийн принципите не беше все още доказана, и те не се прилагаха извън автомобилната индустрия. Днес, силата на лийн производството окончателно е доказана чрез несравнимия успех на Toyota и концепциите, които са широко използвани в много индустрии.

The Machine That Changed the World предлага новаторски анализ на цялата лийн бизнес система, който включва разработката на продукти, мениджмънт на доставките, продажбите, услугите и производството – анализ, който дори е много по-релевантен днес когато GM и Ford трудно оцеляват, и много американски компании приемат лийн производството. Новия предговор в книгата от авторите представя историята в днешно време, а също и детайли за това как техните прогнози са се оказали верни. В резултат на това преиздадената версия е също толкова проницателна, колкото и първото издание на книгата.

Лийн Институт България

вижте и нашите