Автоматизация на бизнес процесите

Ние можем да ви помогнем с LOW-CODE и NO-CODE автоматизация:

Какво означава това? Microsoft Power Platform Ви позволява да се възползвате напълно от 4 основни компонента: 

Power Apps

Power Apps

Чрез Power Apps можете да създавате свои собствени приложения, достъпни от смартфон, таблет или компютър – с изглед, който Вие определяте. Потребители биха били хората във Вашата организация. Не е нужно да купувате скъпи решения, чийто възможности ще използвате едва на 30%, само защото това е начинът, по който продуктът се продава. Вместо това може да „облечете“ процеса си в технологично решение с много по-лесно включване на заинтересованите страни, защото технологията ще е дигитализирала Вашия процес с всичките му характеристики и особености. 

Power Automate

Power Automate

Това са всички онези задачи, които могат да се правят скрити от погледа на хората. Доста често срещани повтарящи се рутинни задачи или такива с голям обем, които изискват много време, ако трябва да бъдат изпълнени от човек. Работи 24/7 и дава възможност за ясно проследяване на случващото се. 

Стратегическо планиране

Power BI

Данни, събрани от различни източници, включително Power Apps и Power Automate, могат да бъдат видими чрез интуитивни графики, които позволяват допълнителна детайлизирана разбивка и базирайки се на тях да се вземат решения навигиращи работния процес. Power BI e мощен инструмент, който позволява масивна трансформация на данни на регулярна база. По този начин потребителните използват времето си за интерпретация на резултатите, без да губят време в изчисления. 

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents

Моментът, в който осъзнавате, че хората трябва да отговарят на едни и същи клиентски въпроси отново и отново. Вместо това тази технология  може да замени хората в тяхната повторяема работа, в случай, че отговорът се крие във вече наличните данни. Ако отговор не може да бъде намерен, дигиталния агент ще пренасочи запитването към служител,  осигурявайки перфектно ниво на клиентско обслужване. 

Зашо да използвате MICROSOFT POWER PLATFORM

Защото е създадена за крайните потребители и в случай, че вече имате абонамент за Office 365вие можете да се възползвате от Power Platform напълно безлатно. Ще намалите бюджета си за тежки, тромави и скъпи технически разработки – ще получите персонализирано решение, създадено специално за вас. Перфектният сценарии, в който всеки печели.

Но какво, ако сценарият е различен?

Например, ако използвате стара система, която не позволява връзка с най-модерните платформи (API), а все пак искате да автоматизирате работата със софтуера, който използвате? Отговорът е RPA (Robot Process Automation). Кaква е разликата с Power Platform? RPA симулира поведението на човек, който работи със системата – софтуерният робот ще управлява мишката, клавиатурата и екрана на компютъра, ще клика и ще въвежда данни, където е необходимо. Основната предпоставка за това е процесът, който ще се автоматизира да бъде стабилен и предвидим.

Kакво за случаите, в които не се нуждаете от POWER PLATFORM или RPA решение?

Имате нужда от трансформация на данни в Еxcel или персонализирано решение в Word, или в Outlook? Тогава отговорът е автоматизация чрез Еxcel VBA (Visual Basic Analysis). Excel VBA e програмен език в Microsoft за Оffice апликации като МS-Excel, MS-Word и МS-Access. Чрез него може да създадете решение, специално разработено за вашия процес. Говорейки за Excel можем да предложим още повече – Power Query. Това позволява да определите рецептата за трансформация на сурови данни и всеки път, когато имате нужда да видите тази актуална информация, Power Query ще обработи данните за вас в рамките на секунди (пример за това е, ако имате 5 различни служители от отдел продажби и всеки от тях попълва свой собствен Еxcel файл, но вие като мениджър бихте искали да видите само консолидирани и изчистени данни, които да ви позволят взимането на бъзро и точно решение).