Медийни участия

Forbes logo

Максимална добавена стойност с Лийн практиките

България е домакин на най-мащабната конференция за подобряване на бизнес процеси в региона. Васил Петров, изпълнителен директор на Lean Institute Bulgaria, споделя за Лийн практиките и водещото събитие в областта Tomorrow Redefined 2023, което ще се проведе на 19 май в София.

Forbes logo

Може ли успехът на Toyota да се мултиплицира в България? 

Едно от най-големите предизвикателства пред предприемачите днес е как компаниите им да растат устойчиво, без напредъкът да е последван от период на затишие.

Дарик Лого

Как LEAN процесите правят бизнесите по-гъвкави

За да бъде един бизнес оптимален и да функционира с минимално непредвидени и излишни разходи, стратегията за развитие трябва да е отворена към автоматизация и иновации. 

Lean управление или как компаниите могат да оптимизират процесите си

Интервю с Васил Петров, основател и управляващ директор на Lean Institute България, в предаването „Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева за Bloomberg България.

Култура на постоянно подобрение

Докато в Западна Европа Lean и Six Sigma са стандарти в почти всяка средна и голяма компания, при нас нещата са все още в много начален етап, споделя Васил Петров, управляващ партньор на „Лийн Институт България“.

business dir logo

Sensata Technologies с награда за цялостен Lean подход в управлението на процеси и хора

Компанията бе отличена с приз „Most Comprehensive Lean Program“ по време на Operational Excellence Awards 2023, организирани от Lean Institute Bulgaria

Capital logo

Предстои най-голямата конференция за подобряване и управление на бизнес процеси

Васил Петров, изпълнителен директор на Lean Institute Bulgaria, споделя за „лийн“ практиките в България и водещото събитие в областта Tomorrow Redefined 2023, което ще се проведе на 19-ти май в София.

Тайната на процеса е в промяната на културата, а това изисква време.

ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОТ ИНТЕРВЮТА И КОНФЕРЕНЦИИ

ИНТЕРВЮ

#СВРЪХкариерата на Васил Петров

КОНФЕРЕНЦИЯ

Lean Summit Bulgaria 2019 – Highlights