НИКОЛА ДИМИТРОВ

Инструктор и старши консултант

БИОГРАФИЯ

Никола е активен „интрапреньор“, стратег и консултант с опит в сферата на IT, банков сектор, застраховане, недвижимо имущество, туризъм, производство и аутсорсинг.

Той учи, прилага и преподава стратегии за успех и организационен растеж, а неговата мисия е да помогне на хората и компании да разкрият и разгърнат техния скрит потенциал.

 

Трениран от McKinsey&Company и PWC, Никола активно прилага коучинг и лийн методи и мислене в работата си. След присъединяването си към Лийн Институт България, той участва в множество проекти, като неговото портфолио включва компании като Raiffeisen Bank, CEZ GROUP, A1, OPTIX, Dreamix.eu, Община София и други. Той е активен и в множество доброволчески инициативи и менторство на млади таланти.

Никола притежава MSc от Шефилдския Университет по Технологии, Иновоция и Предприемачедство, а след 2011г. е лектор в департамента по Бизнес Администрация и Икономика на университета. Той е и директор на Центъра за Дистанционно Обучение, както и лектор в департамента по Маркетинг и Мениджмънт в ВУЗФ. Основните теми, с които Никола се занимава са IT за бизнеса, подобряване на бизнес процеси и лийн мениджмънт.

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

Изпратете запитване и ще се свържем с Вас

10 + 13 =

Лийн Институт България вече е с ново лице