TOMORROW REDEFINED 2023

Tomorrow Redefined 2023 се проведе на 19-ти май в хотел Hyatt Regency в София.  За поредна година събитието събра на едно място компании от България и региона с утвърдени лийн специалисти от цял свят. Екпертите споделиха опита си в областта на методите за подобрение на бизнес процеси, изграждане на стандарти, развитие на хора и създаване на култура на постоянно развитие. Представени бяха най-добри практики и примери от водещи компании като Sensata, HP Inc., Festo, Experian и др.

Специален гост, за първи път в България, беше Джеймс Уомак – авторът на бестселърите „Машината, която промени света“ и „Лийн мислене“ – книгите, в които терминът „лийн“ се появява за първи път в края на миналия век и в последствие се превръща в начин на мислене и организиране на работата на стотици хиляди компании по света.

 

Темите бяха актуални и интригуващи, покриващи различни бизнес направления – от производство, през ИТ и аутосорсинг услуги, до здравеопазване, туризъм и много други. Презентаторите споделиха как лийн мисленето може да помогне за подобряването на процесите и за удовлетворението на клиентите в днешната все по-непредсказуема микро и макроикономическа среда, как ефективно да се трансферират умения в една организация, как Amazon се възползва от новите технологии на Индустрия 4.0 и много други интересни и полезни практики и идеи. По време на жива видео връзка бяха показани лийн подобренията, осъществени в болница в Барселона и хотел на Канарските острови.

 

Събитието завърши с гала вечеря, по време на която бяха раздадени първите по рода си в България Operational Excellence Awards. 7 компании бяха отличени за техните усилия и успехи за създаване на култура и процеси на постоянното подобрение.

Oбратна връзка от гости в Tomorrow Redefined 2023:

Със сигурност беше много вълнуващо да имаш шанса да слушаш човек с репутация и богат опит като Джеймс Уомак и да имаш неговия поглед върху бъдещето. Също така много ми харесаха презентациите, които показваха практически казуси и решения, освен теоретично съдържание.

Хареса ми атмосферата, прекрасните презентатори, подбраните актуални теми

Много ми допадна всеки един от лекторите и съдържанието което ни предоставиха!

Презентацията на гост лекторите от Tenerife/Dreamplace hotels. Как се провежда Gemba walk в хотел, как се случва Lean в един хотел беше изключително интересно за мен.

Всичко беше направено със стил и страст и си личеше. Наличието на преводачи ме впечатли, не е много обичайно за такива конференции. Качеството и вкусът на храната бяха страхотни, коктейлното просеко също. Музикантът, който свиреше на арфа беше страхотен, до този момент не бях виждал изпълнение на арфа и изглеждаше много стилно!

Организаторите са страхотни и бях впечатлен колко интерактивни и интересни бяха всички лектори. Любимата ми сесия беше изпълнението на Amazon 4.0, представено от Кристоф Розер.

Изключителен набор от хора и фирми!

Събирането на много хора с общи интересие нещо уникално!

Заповядайте на новото издание на Tomorrow Redefined на 17 Май 2024