ВАСИЛ ПЕТРОВ

Управляващ директор

БИОГРАФИЯ

Васил Петров е мениджмънт консултант и повече от 12 години прилага методи за подобрение във водещи компании от различни браншове в Европа, Азия и САЩ.

Опитът му включва прилагане на lean практики и мислене, Lean Six Sigma проекти, управление на промяна, бизнес анализ, автоматизация на процеси (вкл. RPA) , създаване на PMO, управление на проекти, разработване и изпълнение на стратегии, развитие и управление на доставчици, оптимизация на верига от доставки.

 

Кариерата на Васил преминава през роли във висшия мениджмънт в България на световни мултимилиардни гиганти като Инграм Майкро и Каргил, където ръководи големи международни екипи. След 2014 той създава и развива Лийн Институт България, като компанията бързо става лидер на пазара в предлагането на консултантски услуги в областта на лийн трансформации, подобрение и автоматизация на бизнес процеси. Ключова роля в развитието на Васил играе неговата работа за дъщерната компания на Porsche AG – Porsche Consulting, където се учи от най-добрите в областта на консултирането и достигането на оперативно съвършенство.

Васил е сертифициран Lean Six Sigma Black Belt и е достигнал до степен Master of Business Administration (MBA) от международна програма в Германия, Австралия и Индия. Говори английски, немски и руски език.

ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ

Изпратете запитване и ще се свържем с Вас

3 + 5 =