• No products in the cart.

Лийн Институт България гостува в Бразилия

конферентната зала на Lean Global Network в Бразилия 2019

Ежегодната среща на Lean Global Network (LGN) се проведе в Рио и Сао Пауло

Ежегодната международна среща на 31-те институтa, част от Лийн Глобал Нетуърк (LGN) се проведе тази седмица в Сао Пауло и Рио де Женейро по покана на Лийн Институт Бразилия. Целта на срещата е да споделяме опит, да се учим един от друг, да изградим общи стандартни практики и да помогнем на бизнес света да опознае и прилага лийн мисленето по правилен начин.

Малко повече за нашите колеги от Южна Америка:

• Лийн Институт Бразилия е основaн преди повече от 20г от Жосе Феро (Jose Ferro) след разговор с неговия приятел и колега от MIT Джеймс Уомак (автор на най-четените и популярни лийн издания).

 

• разполагат с 23 топ експерта, които ежедневно работят в различни компании, ръка за ръка с клиентите, за да ги научат как да прилагат лийн ефективно.

 

• 75 от 100-те най-големи организации в страната са работили с тях.

 

• наред с други сфери, притежават уникален опит в прилагането на лийн в селско стопанство, здравеопазване, строителство и IT.

Лийн Институт България гостува в Бразилия малка конферентна зала
конферентна зала от Lean Global Network в Бразилия
Lean Transformation Framework
Лийн Институт България гостува в Бразилия голяма конферентна зала

Прекарахме цяла седмица в уъркшопи, обучения и гемба визити (посещения на различни компании-клиенти на Бразилския Лийн Институт). Запознахме се с лидери на компании от услугите и IT, които живеят лийн философията и с малко помощ успешно са трансформирали бизнеса си. Истински вдъхновяващо. Очаквайте за в бъдеще още от споделения опит.

Автор: Васил Петров за Лийн Институт България

Ще сме Ви благодарни, ако споделите статията, за да достигне до повече хора